Кућа Добрих Вести

Login

Конференција: Дуално образовање – знање за будућност

Оцените овај чланак
(1 Глас)

dualllldfdfdfdfdfПривредна комора Србије организује сутра конференцију ”Дуално образовање – знање за будућност” у Комбанк дворани (Дечанска 14).

 

Учесницима скупа, како се очекује, обратиће се председник Србије Александрар Вучић, министар просвете, научног и технолошког развоја Младен Шарчевић, председник Привредне коморе Србије Марко Чадеж.

 

Професор Швајцарског економског института при Федералном институту за технологију у Цириху др Урсула Ренолд, указаће на предности овог модела образовања и могућности укључивања већег броја микро, малих и средњих предузећа. Ноел Гинсбург, оснивач „Каријервајз Колорадо“, непрофитне организације на чију иницијативу је уведен систем дуалног образовања у Сједињеним Америчким Државама, поделиће искуства о уделу и значају дуалног образовања за одрживост пословања и економски напредак једне земље.

 

Конференцији ће присуствовати представници компанија из целе Србије, школа и локалних самоуправа, министри у Влади Србије, страни партнери и представници институција које су допринеле и учествују у развоју дуалног образовања.

 

Извор: Кућа добрих вести/ПКС


Последњи пут измењено недеља, 22 децембар 2019 14:56

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија