Кућа Добрих Вести

Login

Коме требају чаробни датуми и магични тренуци

Оцените овај чланак
(2 гласова)

carobnistapicДошла нам је још једна Нова година.

 

За неке је то добра вест, јер ће мало да одахну од посла, набаце пар килограма за празнике, и после тога се вратити у нове радне победе.

 

Ипак, постоје и они који ће и овај датум, као и неке друге посебне тренутке, чекати као гласника промене. Оно што ти људи не знају јесте да њима није потреба промена, него трансформација. А трансформација није ствар тренутка, него процес који траје, из ког ми излазимо потпуно другачији него што смо у њега ушли.

 

За промену је потребна само досада или жеља да нешто постане друкчије. За трансформацију је неопходна потпуна спремност...

 

Зато би било добро да на почетку ове нове деценије себи пожелите спремност. Спремност и посвећеност са којом ћете ући у овај процес. Без јасног знања о томе шта вас чека са друге стране, али са решеношћу да постанете и будете оно што треба да будете.

 

Будите уверени да је то што вас чека добро, ако сте кренули са чистом намером да испуните свој потенцијал и остварите своју сврху.

 

Извор: Kreiranjeuspeha.com/Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 02 јануар 2020 14:20

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија