Кућа Добрих Вести

Login

Почела продаја улазница за ФЕСТ

Оцените овај чланак
(2 гласова)

festulazniceПродаја улазница за ФЕСТ почeла је данас.  По приступачним ценама, карте се могу набавити на благајнама дворана у којима се одржава програм ФЕСТ-а, као и он-лајн путем сајта tickets.rs.

 

ФЕСТ има дугу традицију сарадње са Факултетом драмских уметности, те је вечерашњем отварању изложбе факултета Век и по српске школе глуме у Југословенској кинотеци, присуствовао и Дамир Хандановић, в.д. директора ЦЕБЕФ-а и том приликом је изјавио:

 

Студенти Факултета драмских уметности ће имати прилике, као и до сад, да део програма ФЕСТа погледају у биоскопској сали факултета. ФЕСТ се труди да обезбеди и присуство иностраних гостију на пројекцијама на ФДУ како би и студенти могли да добију прилику да размене искуство са њима.

 

Напоменуо бих и да са великим ентузијазмом примамо студенте ФДУа на волонтирање, и на тај начин помажемо њихово стручно усавршавање. Прошле године смо по први пут ангажовали студенте ФДУа да направе кратки филм о фестивалу који смо приказали на затварању, надамо се да ћемо и ове године уживати у њиховом виђењу ФЕСТ-а.

 

„Сутра почиње и продаја улазница за ФЕСТ. Одбор фестивала је усвојио мој предлог за попуст од педесет одсто на улазнице за пензионере за први термин на дан пројекције у Комбанк Дворани. У првих седам дана продаје ЦЕБЕФ је такође омогућио попуст од десет одсто на комплете по терминским линијама, као и на опцију Мој комплет при онлајн куповини. Излазимо у сусрет нашим грађанима јер желимо да ФЕСТ буде што посећенији, те се трудимо да га сваке године унапређујемо“, рекао је Хандановић.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено субота, 25 јануар 2020 23:46

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија