Кућа Добрих Вести

Login

Дан заљубљених у Вулкану: Књига плус поклон

Оцените овај чланак
(1 Глас)

VULKANPOKLONNNNNNNУ сусрет Дану заљубљених, Вулкан је и ове године припремио најлепше поклоне за своје читаоце.

 

Куповином једног од три најновија романа на акцији у свим књижарама Вулкан на поклон добијате Рафаело – неодољив кремасти десерт са бадемом и кокосом. Акција поводом Дана заљубљених траје од 4. до 17. фебруара 2020. године.

 

Уколико волите историјске романе, прави избор за вас је Царица, прича о најмоћнијој жени коју је историја заборавила. Ауторка Елен Алпстен написала је причу о прелепој, непризнатој и сиромашној девојци Марти која је заробила срце најутицајнијег човека у историји Русије: Петра Великог. Ослањајући се на своју памет и задивљујућу храброст, гоњена амбицијом, жељом и вољом да живи, Марта ће постати царица Катарина И. Међутим, њен успон до врха препун је опасности, а царска круна са собом носи опојну и варљиву моћ...

 

За љубитеље популарне психологије припремили смо роман Мелем за душу. Двадесет година након првог издања, својим сјајним, безвременим причама аутори Џек Кенфилд, Марк Виктор Хансен и Ејми Њумарк придружили су нових двадесет за, како они кажу, следећих двадесет година. Открићете снагу свакодневних чуда, неочекиване доброте и племенитости. Дозволите описаним искуствима у књизи да вас дирну и промене. Превазиђите препреке, сагледајте нове перспективе и постаните боља особа. На тај начин не само да ћете ослободити своје потенцијале већ ћете почети у потпуности да уживате у животу.

 

Трећи роман, италијански и светски бестселер У башти олеандера, обавијен мирисним нотама и магијом чаробне Пуље, открива причу о четири храбре и јединствене жене које се сусрећу с различитим животним ситуацијама. Узбудљив и привлачан, очараће читаоце који воле раскошан, препознатљив стил писања Розе Вентреле, ауторке чувеног бестселера Прича о једној породици. Како године пролазе, главну јунакињу сустижу многе недаће: смрт супруга, рат, одрастање кћерки и све њихове несрећне љубави, узавреле страсти и горка разочарања. Откријте лепоту јужне Италије и упознајте богату традицију која опстаје вековима.

 

Историјски роман, популарна психологија или невероватна породична сага? Избор препуштамо вама. Искористите јединствену прилику и освојите срце драге особе уз увек актуелне наслове Вулкан издаваштва и неодољиви слаткиш Рафаело.

 

Извор: Кућа добрих вести


Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија