Кућа Добрих Вести

Login

Од данас наставак програма у Дому омладине Београда

Оцените овај чланак
(3 гласова)

salsapultofdfdfdfdДом омладине Београда, након скоро два месеца паузе због коронавируса, у складу са новим прописима донетим од стране надлежних органа наставља програмске активности од 28. августа 2020.

 

Програми ће се одржавати уз примену свих мера заштите које су одредиле стручне службе, а односе се на дезинфекцију, ношење заштитних маски, као и на максималан дозвољен број посетилаца и одржавање предвиђене физичке дистанце у публици. Посетиоце молимо да строго поштују прописане мере и буду одговорни према себи и другима.

 

Програм настављамо концертом јединственог интернационалног бенда Салса y Пунто, који изводи аутентичну мешавину афро-латино музичких жанрова. Под слоганом “Зидић 2020: РЕСТАРТ” наступиће у петак, 28. августа од 19 часова на Платоу Милана Младеновића. На репертоару овог бенда, састављеног од врхунских музичара са Кубе и из нашег региона, су композиције у ритму салсе, латин џеза, румбе, меренгеа, ча-ча, бачате и традиционалне кубанске музике. Своје наступе увек обогаћује плесом и изузетном анимацијом публике.До краја септембра публику Дома омладине Београда очекује наставак осме сезоне Концерата на Зидићу и музичког серијала Мондаy Блуес, али и редовни циклуси трибина, те наставак изложбених активности у Галерији ДОБ. Улаз на сва дешавања ће бити слободан.

 

Све информације биће доступне на сајту.

 

Извор: Кућа добрих вести/ДОБ


Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија