Кућа Добрих Вести

Login

Фестивал игре из два дела

Оцените овај чланак
(3 гласова)

festivaligreeeeФестивал игре, који се првобитно требао одржати почетком ове године, убрзо по избијању Короне, сада је организован под насловом „Сензације (реконструисано)“ и, подељен у два дела: трајаће од 11. до 30. септембра, и од 2. до 8. новембра у Београду и Новом Саду.

 

Све потребне здравствене мере ће бити предузете у позориштима која су дала оптимални   број гледалаца како би се омогућио сигурурно присуство публике на   представама.

 

Амбасадор Белгије, Кун Адам, се придружио госпођи Аји Јунг на конференцији за штампу на којој је представила прогам 17-ог #BeogradskogFestivalaIgre и најавио плесну компанију Вутволк (Voetvolk) која ће 21. септембра наступити у Београдском драмском позоришту.

                                                        ajajungggg

 

Амбасадор је одао почаст Аји Јунг за одлучност да се фестивал игре одржи и позвао се на одговорну пажњу на свим нивоима власти због тешке ситуације у сектору културе, озбиљно погођеним кризом КОВИД: „Као друштво и као појединци, имамо дужност да се понашамо одговорно према свом физичком здрављу, здрављу наше економије и очувању радних места - укључујући и у културном сектору - као и о свом менталном здрављу, чему култура заиста може да допринесе.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено субота, 29 август 2020 17:01

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија