Кућа Добрих Вести

Login

„Живот у доба короне:Како сте проводили време у изолацији?“

Оцените овај чланак
(2 гласова)

crvenikrstpomocccccccЦрвени крст Србије ће оквиру фестивала под називом“ Миксер фестивал 2020 – Кисеоник“, 8. октобра у 12 часова у Зорнића кући у Барајеву, доделити награде најбољим ауторима прозних и поетских радова који су послати на конкурс „Живот у доба короне: Како сте проводили време у изолацији?“ расписан у сарадњи са Популационим фондом Уједињених нација (УНФПА) и Повереником за заштиту равноправности.

 

На Фестивалу ће бити додељене награде за три најбоља аутора као и једна специјална награда. Награде ће доделити Јохн Кеннедy Мосоти, директор УНФПА за Србију, Проф. др Драган Радовановић, председник Црвеног крста Србије, Бранкица Јанковић и Наташа Тодоровић, стручни сарадник Црвеног крста Србије. Добитници награда су :

 

1. Мира Лилић, Београд

2. Хелена Химел, Ечка

3. Искра Јовановић, Прокупље

 

Специјална награда: Предшколска установа „Шумска вила“ из Крагујевца

 

Имена свих аутора којима су радови одабрани за штампање у књизи „Безвремено време: Живот у доба короне: Како сте проводили време у изолацији?“ ће бити објављена на сајту Црвеног крста Србије 8. октобра.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 08 октобар 2020 10:47
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија