Кућа Добрих Вести

Login

Сомборац вас црта на Универзитету Унион

Оцените овај чланак
(2 гласова)

somboracvascrtafgfgfgfgfДруштво за одрживу будућност - Кораци, у сарадњи са Правним факултетом Универзитета Унион и нашим прослављеним карикатуристом Марком Сомборцем, организује акцију прикупљања новца за набавку маски, заштитних и дезифенкционих средстава за потребе оних ученика и школа који имају тешкоће да обезбеде средства за заштиту од заразе вирусом САРС-КоВ-2 на почетку школске године.

 

Акција ће бити организована у среду, 26. октобра 2020. године, од 15 до 17 часова, у Великој сали на првом спрату Правног факултета Универзитета Унион у Београду, Булевар маршала Толбухина 36.

 

Догађај ће пратити трибина о социјалном положају и правима деце у Србији, са посебним освртом на проблем сиромаштва. На трибини ће говорити проф. др Невенка Жегарац – Факултет политичких наука у Београду, доц. др Јелена Арсић – Правни факултет Универзитета Унион, Данило Ћурчић – Иницијатива А11 и Марко Ољача – председник друштва “Кораци”. Догађај ће обележити наступ писаца Горан Скробоња и уметнице Теодоре Скробоње, који ће на гитари и бенџу изводити кантри музику.

 

Марко Сомборац ће на лицу места, за свакога ко буде желео да донира средства, нацртати портрет – карикатуру.

 

 

Извор: Кућа добрих вести/ФБ


Последњи пут измењено недеља, 25 октобар 2020 20:03

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија