Кућа Добрих Вести

Login

Књига: Празници са пријатељима

Оцените овај чланак
(2 гласова)

praznicisaprijaltejimarrerereУ организацији Беополиса у холу Дома омладине од 7. до 8. јануара биће организована продаја књига по популарним и сниженим ценама а сам догађај носи наслов "Празници са пријатељима".

 

„Ближи нам се крај још једне године и хајде да покушамо да њен крај сами уредимо и дамо све од себе да нам буде леп. Упркос Конраду (!?), мањку чистог ваздуха и мањку свега осталог, време је да мислимо на људе са којима живимо, будемо солидарни и с оптимизмом уђемо у Нову 2021. годину“, наводи се у најави овог догађаја на Фејсбуку.

 

Зато као и претходних, и ове године у ово доба нас и вас чекају Празници са пријатељима. Мада ће овогодишње издање Празника са пријатељима протећи без пратећих програма, промоција и потписивања књига, потрудили смо се да вам, у сарадњи са више од двадесет издавачких кућа, пружимо прилику да од понедељка, 21. децембра па све до половине јанура следеће године набавите и/или поклоните књигу/е уз попусте од 10-50%.

 

Видимо се у књижари, хол Дома омладине Београда и на www.beopolis.rs.

 

П.С. Ево списка издавача и попуста, па ви полако почните да се припремате.

 

30%-50% попуста: Фабрика књига

 

25% попуста: Плато издаваштво

 

20% попуста: Књижевна радионица Рашић, Радни сто, Геопоетика, Атос, Л.О.М., Карпос, Контраст, Букефал, Факултет за медије и комуникацију, Комико, Арете, Федон, Хоплит

 

15% попуста: Booka, Футура публикације, ППМ Енклава, Психополис

 

10% попуста: Дерета, Kлио, XX век

 

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 07 јануар 2021 18:32

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија