Кућа Добрих Вести

Login

Додатне улазнице у продаји за пројекције на ФЕСТ-у

Оцените овај чланак
(1 Глас)

49FestgfgfgfgfgЗахваљујући одлуци Кризног штаба о повећаном капацитету расположивих седишта у дворанама Сава Центра и Комбанк дворане, са задовољством обавештавамо јавност и заинтересовану публику да су у продаји додатне улазнице за распродате пројекције на 49. ФЕСТ-у.

 

У онлајн продаји путем сајта тицкетс.рс и на благајни Сава Центра могуће је купити ограничен број карата за филм свечаног отварања „Велико ископавање”, који је на програму вечерас, 7. маја у 19 часова. Карте за филмове “Отац”, „Земља номада“, „Минари” и „Жив човек” могу се купити такође на благајнама и онлајн.

 

Улаз на све пројекције у Сава Центру, током трајања ФЕСТ-а, биће могућ једино на улазу Б из улице Владимира Поповића.

 

Улазнице за ФЕСТ су у продаји на благајни Сава Центра (улаз Б из улице Владимира Поповића), Комбанк дворане, Дома омладине Београда и Цинеплеџџ Галерија Белграде. Карте за пројекције у Сава Центру, Комбанк дворани и Дому Омладине Београда могу се набавити и онлајн, преко сајта www.tickets.rs, као и на свим Ticket Vision продајним местима.

 

 

Извор: Кућа добрих вести


Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија