Кућа Добрих Вести

Login

Почиње кампања „Упиши Филолошки“ Филолошког Факултета Универзитета у Београду

Оцените овај чланак
(2 гласова)

filoloskifakultatФилолошки Факултет Универзитета у Београду, представиће се сутра свим заинтересованим средњошколцима у земљи и региону, онлајн преносом програма уживо из најстарије српске гимназије у Сремским Карловцима.

 

Програм почиње у 12.45, информацијама о студијама на Филолошком факултету у Београду, о пријемном испиту и о упису на основне студије овог лета и јесени. Након тога, ученици Карловачке гимназије добиће прилику да уживо питају све што их занима, док они који програм прате преко Зума, питања могу постављати путем чета.

 

Филолошки факултет у Београду захвалиће се Карловачкој гимназији на гостопримству донацијом преко 50 књига – властитих издања, публикација чију су аутори његови професори и других наслова који могу бити корисни ученицима најстарије српске гимназије. Такође, у плану су донације и за низ других гимназија у Србији, као и за сродне факултете у Србији и окружењу.

 

Посета Карловачкој гимназији само је једна у низу активности које Филолошки Факултет у Београду реализује у оквиру свеобухватне информативне кампање намењене будућим студентима, младим људима, колегама и свим љубитељима језика, књижевности и културе.

 

Подстакнут изазовима, али и могућностима које је донела актуелна пандемија, као и жељом да своју заиста јединствено богату и разноврсну понуду представи што већем броју младих људи у Србији и окружењу, Филолошки Факултет у Београду започео је почетком априла информативну кампању #упишифилолоски на друштвеним мрежама Фејсбук, Инстаграм и YouTube, као и посебне програме виртуалних Дана отворених врата, који се одржавају сваке недеље путем апликације Зум.

 

Поред тога, Филолошки факултет од сада има и саветника за будуће студенте, коме се сви заинтересовани студенти или њихови родитељи у сваком тренутку могу обратити имејлом (Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. ) али и заказати термин за лични разговор.

 

За више информација о активностима Филолошког факултета у Београду, посетите сајт: www.fil.bg.ac.rs.

 

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 06 мај 2021 21:59

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија