Кућа Добрих Вести

Login

Kонкурс карикатуре "Лов, риболов и - криволов"

Оцените овај чланак
(0 гласова)

Untitled-2БЕОГРАД - Конкурс карикатуре београдског ресторана “Ловац”, који се организује у сарадњи са Удружење карикатуриста Србије Feco, прелази у традицију, а ове године се расписује на тему "Лов, риболов и – криволов”.


Рок да карикатуристи предају своје радоце је четвртак, 20. децембар 2012. године, након чега ће стручан жири састављен од организатора и карикатуриста Николе Оташа и Ганета Милановића, одабрати три најуспелија рада.

Најбољи карикатуристи биће награђени

Аутор најбољег рада биће награђен са 15.000 динара, награда за другопласираног је износ од 10.000, а трећа награда је 5.000 динара.
Шири избор успешних радова биће изложен у ресторану "Ловац" , Алексе Ненадовића 19, и објављен у посебном каталогу, објавио је портал ПР Објаве.
Уметници чији радови уђу у шири избор и буду изложени у ресторану “Ловац”, добиће утешне награде у вредности од 2.000 динара.
Аутор р и буду изложени у ресторану "Ловац", добиће утешне награде у вредности од 2.000 динара.
Званично проглашење победника конкурса биће објављено 26. децембра ове године.
Сви заинтересовани карикатуристи треба да доставе до три рада на адресу: Kreativa Unlimited, Поштански фах 4, 11173 Нови Београд, или путем и мејл адресе Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. . Поред оригиналних, или дигитално штампаних радова потписаних од стране аутора, формата А4-А3, пожељно је доставити и ЦД са снимљеним радовима у фајлу: 300 dpi, tiff, eps, psd, ili jpg.

                                                                                                                                         Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено недеља, 25 новембар 2012 18:48
Агнеза Трпковски

Новинар, оснивач и главни и одговорни уредник интернет новина „Кућа добрих вести“. Дипломирани економиста (међународни економски односи). Радила 23 и по године у Новинској агенцији Танјуг, од приправника, шефа дописништва за Војводину, до дописника из иностранства (Чешка, Словачка). Да би реализовала ову своју идеју и другачију визију новинарства, напустила 2011. године сталан посао, са места заменика уредника Економске редакције Танјуга - ЕКОС и покренула овај лист-магазин чији је основни мото - „Наше је само оно што другима дамо“.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија