A+ A A-

У Обреновцу се организује еколошки музички Air Fest

Оцените овај чланак
(1 Глас)

airfestМузички еко-фестивал Air Fest одржаће се, уместо 27. и 28. августа како је првобитно најављено, 2. и 3. септембра, у месту Забран, близу Обреновца. Организатори поручују да га води јасна порука "без ваздуха који дишемо - не можемо".

 

"Преузете карте важе и за нове датуме. Уколико неко није у прилици да дође идућег четвртка и петка, рефундирање се врши уз карту, на месту где је карта преузета. Извињавамо се због непредвиђених околности, али лепше је уживати уз музику по ведром времену", навели су оранизатори.

 

Циљ је да се укаже како је могуће да постоје развијене заједнице које истовремено брину за очување животне средине и свесни су да се економска јачина сваке општине или града мери управо по томе колико о њима бринемо.

 

"Музика је један од најлепших начина путем којег се повезујемо у добрим намерама и са правим циљем", додаје се у саопштењу.

 

Важно је дисати здраво, па због тога организатори желе да упуте поруку младим људима о важности еколошке свести.

 

"Због жеље да се дигне свест о важности заштите животне средине АИР ФЕСТ је еко-рок фестивал, јер гаји велику љубав према рокенролу и бира овај начин да комуницира са младима на тако важне теме", поручују организатори.

 

Током две фестивалске вечери у Забрану наступиће добро позната имена наше рок сцене: Citizen X, Kilo Kilo Banda, Void Inn E Play, Ослободиоци Деца Лоших Музичара, Деца и водe, Band X, GIFT.

 

Извор: Кућа добрих вести

 

 


Последњи пут измењено уторак, 31 август 2021 19:42

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани