Кућа Добрих Вести

Login

ДОБАР ДАН ТУГО: Концерт Жељка Самарџића у Комбанк дворани

Оцените овај чланак
(2 гласова)

damirhandanovicНаредну годину дочекујемо пуни оптимизма, уз познате песме Жељка Самарџића који ће одржати свој београдски концерт 24. децембра у 20 часова у Комбанк дворани. Улазнице се могу набавити на tickets.rs, продајним местима Ticket Visiona и благајни Комбанк дворане.

 

Овај музички спектакл најављен је конференцијом за медије на којој је поред Самарџића, испред организатора концерта, говорио Дамир Хандановић, в.д. директора Центра београдских фестивала - ЦЕБЕФ.

 

Жељко Самарџић изјавио је да једва чека сусрет са публиком: “То ће бити добар, весео концерт, пре свега, у претпразничном раположењу, тако да ћу репертоар усмерити на тај начин. Иначе сам се управо вратио из званично најлепшег села на свету, био сам на Мећавнику, радио сам спот за нову песму коју ћемо објавити пред концерт.”

 

Жељко Самарџић је до сада снимио 19 албума у издању реномираних дискографских кућа са тиражом од преко 3 милиона продатих примерака, што га сврстава у категорију високо тиражних певача.

                                                                    zeljkosamar

 

 

Жељко Самарџић рођен је 3.10.1955.године у Мостару. На себе је скренуо пажњу на фестивалу „Први аплауз“ који је одржан 1973.године у Бањалуци са песмом „Моја Марија“. Деведесетих година прошлог века каријеру наставља у Београду, а 1995. године на Будванском фестивалу добија награду стручног жирија за интерпретацију песме „Сипајте ми још један виски“. Од те године, која је била прекретница у његовој каријери, ређају се многи хитови попут „Грлице“, „Да ме није“, „Слутим“, „Добар дан, туго“..., а као потврда стижу многобројна признања попут Оскара популарности, Мелка и др. Жељко Самарџић од 1996.године одржава своје солистичке концерте широм региона, а посебно треба издвојити многобројне концерте у Београду (Сава центар и Београдска арена), затим у Сарајеву (у Скендерији и олимпијској дворани Зетра), Зеничкој Арени, Скопској ВИП арени Борис Трајковски, Загребачкој Арени, Сплитској Спаладиум Арени, Љубљанским Крижанкама, а треба поменути и наступе у родном Мостару, затим у Крагујевцу, Нишу, Новом Саду, Осијеку… Поред простора бивше Југославије одржавао је турнеје по Европи, Америци, Канади и Аустралији.

 

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 07 децембар 2021 10:03

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија