A+ A A-

ИСЦЕЉЕЊЕ УЗ МУЗИКУ: Концерт Лаве Николић

Оцените овај чланак
(2 гласова)

lavica1Концерт Лаве Николић под називом „Audio Healing with meaning“ биће одржан на платформи https://online.energyhouse.life/.

Више информација о самом концерту можете прочитати ОВДЕ.

 

 

Репертоар концерта:

 

1.            Between Nothing And Everything - буди баланс у нама, помирује крајности, јер ништа није црно или бело, треба да тежимо миру који је јединство свих емоција.

2.            Нежно, нежно - за љубав према себи, јер љубав према другима почиње из љубави према себи. Када прихватимо себе, можемо имати квалитетну размену са другима.

3.            Свима све најлепше - мир према другима. Док год имамо нерешене емоције према другима, тешко нам је да стварамо. Ова молитвена мантра нас учи да су други наша огледала и да о себи и другима треба да мислимо само најлепше.

4.            Стварам, заслужујем, монеyфестујем - привлачење изобиља на свим нивоима почиње када прихватимо да заслужујемо најбоље.

5.            Свет је свêт - прихватање реалности каква јесте и да је баш таква каква је најлепша могућа.

6.            Мир у себи креирам - за исцељивање анксиозности и депресије. Анксиозност је страх од будућности, а депресија терет прошлости. Мир је боравак у садашњем тренутку.

7.            7. сЛУЧАјност је светлост - синхроницитети су језик којим Анђели са нама комуницирају и показују да смо на правом путу. Тај пут обично прати лакоћа којом пролазимо чак и кроз изазовне моменте.

8.            Не брини, сама ћу плесати - за сродне душе. Принцип - прави дође кад си права. Прихватам и волим себе и плешем сама све док се у нечијем загрљају не осетим као код своје куће.

9.            Пуштам емоције - исцељивање емоција помоћу 4 елемента: ветра, ватре, воде и земље. Ова 4 елемента нам помажу да отпустимо све тешке емоције и будемо у „flow-u“.

10.          Мајка воли - повезивање са породицом и исцељивање предака. Како би дрво било јако и стабилно, а његови плодови здрави, важно је да има здраве и стабилне корене. Овом молитвеном мантром исцељујемо себе кроз своје претке, за своје потомке.

                                                          lavica2323

 

О Лави:

 

Лава Николић је учитељ медитације и реики-ја, међународни је НЛП тренер и коуч. Музика је њена велика љубав. Њена прича с музиком почела је као и већина наших прича. Од борбе за опстанак, живота у грчу, тела које не зна како да се опусти, чак и не зна да је у грчу. Ипак, Лава је имала је велику визију, да једнога дана подели своју музику са светом, јер је знала је да је музика води и да ће наћи начина да дође и до вас. Да би пропевала ТУ музику морала је прво да пропева у животу. Јер, није ово певање само гласом. Она пева душом, читавим телом и енергијом у јединству свих емоција. Најпре је научила да управља својим емоцијама, затим да гради каријеру и улази у духовност. Заједно са партнером у послу др Дарком Цветковићем основала је “Energy House",  компанију за лични, професионални и духовни развој. Од 2015. године едукују људе да живе у складу са собом и својим окружењем.

 

Ово је Лавин први албум, са ових 10 песама, чији назив гласи: „Between Nothing And Everything“.

 

Свака молитвена мантра има своју сврху. Музика је симбол буђења и слободе. Она исцељује и буди позитивну енергију. Ту енергију Лава преноси у својим песмама које буде баланс.

 

Између ничега и свега живимо, волимо, падамо, устајемо, учимо… Често у животу хоћемо све или ништа. А решење је, обично и у балансу - каже Лава.

 

Размена енергије за концерт је 10 евра.

 

Карту можете купити на овом линку ОВДЕ.

 

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено уторак, 25 јануар 2022 18:50

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани