Кућа Добрих Вести

Login

УСКОРО: Када пада Дан заљубљених 2023

Оцените овај чланак
(2 гласова)

sacucucccejjdfdfdfdfdfdУколико се на време информишете када пада Дан заљубљених 2023, имаћете довољно времена да испланирате и припремите најлепше изненађење за вољену особу.

 

Подаци истраживања показују да се већина куповина за Дан заљубљених обавља у последњем тренутку, односно, дан пре и на сам дан овог празника. Међутим, и сами знате да када за нешто чекамо последњи моменат, обично не испадне онако како смо желели, те стога делајте на време.

 

Не мора то бити ни скупоцено ни велико изненађење или поклон. Важно је да буде у складу са личношћу особе коју дарујете. Већина људи жели да види и осети да сте на њу мислили и да сте се потрудили да будете уникатни и посебни. На тај начин ћете показати и колико је та особа посебна за вас.

 

Углавном је то много битније него да потрошите брдо новца или само следите уобичајене препоруке за дан заљубљених поклони. Наравно, овакве препоруке могу послужити као одличне полазне идеје, уколико вам мањка маште, али, се ипак потрудите да будете креативни и јединствени у свом узбору.

 

Дан заљубљених је празник који се слави широм планете сваког 14. фебруара, а у 2023. години овај датум пада на дан уторак.

 

Иако многи сматрају да је обележавање Дана заљубљених искомерцијализован, патетичан и сасвим излишан празник, већина особа ипак са радошћу прихвати знак пажње од свог партнера.

 

Кажу да љубав треба показивати свакога дана, али није лоше имати и један дан у години који ће подсетити на то или бити прилика да се љубав обнови.

 

Да ли ће баш ваша љубавна порука засијати на Кули Београд?

 

Учествујте и у конкурсу поводом Дана заљубљених и изненадите своју вољену особу на најлепши могући начин

 

 

Волети и бити вољен – има ли лепшег и узвишенијег осећања. Љубав не треба да се крије и зато вас позивамо да у сусрет Дану заљубљених учествујете у јединственој прослави љубави на Кули Београд. На медија фасади највише зграде у престоници и региону можда засија порука коју сте баш ви упутили вољеном бићу.

 

Будите нежни, маштовити, аутентични и одважни! Позивамо вас да до понедељка, 6. фебруара на нашој званичној Инстаграм страници у коментару оставите кратку љубавну поруку, не дужу од десет речи, коју сте посветили свом драгом или драгој. Тридесет најлепших и најоригиналнијих порука биће емитовано 14. фебруара на врху Куле у славу љубави. Они који се одваже да крунишу љубав просидбом на највишој згради у региону могу поделити са нама своје љубавне приче, а ми ћемо одабрати најзанимљивију и наградити овај пар специјалним изненађењем.

 

 

 

Слање порука на Дан заљубљених има дугу традицију. Војвода од Орлеанса из Француске упутио је за Дан заљубљених поруку својој драгој још давне 1415. године. С временом се овај празник проширио широм света, а куриозитет је да је за Дан заљубљених 2010. године послато око милијарду честитки.

 

Надамо се да ћемо на овај начин отпочети лепу традицију која ће се наставити и у наредним годинама. Зато не пропустите прилику да овај празник љубави учините посебним за своју вољену особу и створите незаборавне успомене које ћете целог живота памтити.

 

За Дан заљубљених биће још других дешавања. У МТС Дворани ће тако позната певачица Нина Бадрић одржати солистички концерт а више о томе прочитајте ОВДЕ.

 

Извор: Кућа добрих вести/Куда вечерас

 


Последњи пут измењено среда, 01 фебруар 2023 11:41

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија