Кућа Добрих Вести

Login

ПРВИ СОЛО КОНЦЕРТ: Хаусер – Бунтовник или латино заводник?

Оцените овај чланак
(1 Глас)

hauserМало који музичар публици може на концерту да приреди такав ватромет енергије, страсти и љубави као што то може Стјепан ХАУСЕР и то на виолончелу.

 

„Лош дечко“ међу инструменталистима и један од чланова 2Cellos, познат као ХАУСЕР, прошле године је започео своју дуго очекивану, прву светску соло турнеју - "Rebel with a Cello", у оквиру које ће 24. октобра наступити и у београдској Штарк Арени.

 

ХАУСЕР на наступу никога не оставља равнодушним, а обећава нешто сасвим другачије од онога на шта је публика навикла на концертима 2Cellos. Поред ХАУСЕРА на бини ће бити још 25 музичара који ће извођењу класика, филмске и латино музике дати потпуно нову димензију, тако да ће концерт у Београду бити највећи спектакл икада и својеврсна историја музике у једној ноћи. Спектакуларно извођење ће пратити и специјални сценски ефекти, који ће савршено употпунити цео доживљај.

                                                      Hausererererer

 

“Ја сам увек волео да спајам неспојиво, да сјединим све генерације, да буде свеопште славлље. Никада нисам гледао на музику и на концерт, као на нешто што је ексклузивно за једну врсту публике, него је свестраност мој циљ. А публика мора да постане бунтовна. Она је огроман и битан део мога шоуа, волим да осетим тај повратни моменат, атмосферу, љубав. Заправо публика је укључена у наступ.” изјавио је ХАУСЕР пред први соло концерт који је одржао у препуној Арени у Будимпешти, а снимак са тог концерта ће бити објављен на You Tube каналу ХАУСЕРА 3. марта у 14 часова.

                                                          

Први део концерта је резервисан за уживање у делима класичне и филмске музике, а потом ће сви у публици постати „бунтовни“ када ХАУСЕР засвира Lets get loud", "Livin la vida loca", "Despacito", "Senorita" и друге латино хитове чије извођење прати и његов изазовни плес. Такође, представиће нови ниво трансформације ритмичног ретро звука у модерне плесне нумере са његовог новог соло албума који је доступан широм света, The Player”.

 

                          hauser333

 

Најекставагантнији перформер на виолончелу данашњице, осим на концертима, плени и обузима милионе пратилаца на YouTube Facebook и Instagramu,, са посвећеном међународном базом обожавалаца која константно расте. Са милијардама аудио стримова и видео прегледа на друштвеним мрежама, хрватски виолончелиста је феномен који повезује виртуозност са чистом страшћу. ХАУСЕР једноставно успева да уједини различите генерације љубитеља музике.

 

                          hauser2    

Да ли ће вам се ХАУСЕР више допасти као бунтовник или латино заводник сазнаћете ако купите улазнице за његов концерт, које су доступне путем бесплатне апликације еFinity, сајта efinity.rs и на благајни Штарк Арене.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено петак, 03 март 2023 12:15

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија