Кућа Добрих Вести

Login

АГРОКЛУБ: Kонкурс за најбољу руралну фотографију

Оцените овај чланак
(2 гласова)

ruralfotoooooИнформациони систем Агроклуб организује конкурс „Рурал фото“ за избор најбоље руралне фотографије у 2023. години. Конкурс је отворен од 1. јуна до 31. августа.

 

Позивају се сви аматери и професионалци да номинују своје фотографије, и на тај начин промовишу руралних простора наше земље и покажу разноврсност домаће пољопривреде.

 

Фотографије је могуће номиновати у једној или више категорија, а оне су: животиње, природа, село и производња хране. Очекују се кадрови домаћих животиња на фармама или у другом окружењу, као и поља у пуном сјају, река или потока, из ваздуха или са земље. Могуће је укључити сетву, бербу или жетву, мужу или прераду.

 

Номинована фотографија уз опис и хештег #Ruralfoto те хештег теме: #životinje, #priroda, #selo i #proizvodnjaтреба бити постављена на КЛУБ, друштвену мрежу Агроклуба.

 

Учесник избора може номиновати највише једну фотографију по категорији, дакле укупно четири (4), а могу конкурисати корисници из Србије, Хрватске као и Босне и Херцеговине.

 

Победници у свакој од категорија освајају новчану награду у износу од 500 евра бруто, уз посебну награду спонзора за фотографију с највећим бројем лајкова читаоца.

 

Учесници морају да буду пунолетни, регистровани корисници портала Агроклуб, при чему је потребно испунити све тражене податке у регистрационом обрасцу.

 

Стручни жири, састављен од стручњака за дизајн, фотографију, комуникације и аграрно новинарство, по завршетку избора бира најбољих 10 фотографија из сваке од категорија, након чега учесници гласују за победнике. Аутори фотографија тако сами бирају најбоље од најбољих.

 

Проглашење најбољих фотографија биће одржано 15. септембра 2023. у Осијеку на конференцији AgroRocks 2023, на којој ће бити уприличена и изложба радова.

 

 

Извор: Кућа добрих вести/Агроклуб


Последњи пут измењено четвртак, 01 јун 2023 11:12

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија