Кућа Добрих Вести

Login

Стефановић 14. у Шенчуру

Оцените овај чланак
(1 Глас)


stefanovicШЕНЧУР - Бициклиста чачанског Борца у мајици репрезентације Србије Стефан Стефановић завршио је на сјаjном 14. месту 163,8 километра дугачку трку „Велика награда Шенчура“ у Словeнији  у категорији 1.2 за бодове у Европа туру.


Имао је 2,29 минута саостатка у односу на победника Хрвата Радослава Рогину који је забележио време 3:52,45 часова. Рогина је за прво место одспринтао Словенца Марина Матеја, док је треће место припало холандском бициклисти Ремко Боерсу са шест секунди слабијим временом.
 Некадашњи српски репрезентативац Жолт Дер је био 23, а репрезентативац Борца Јован Зекавица 31. Небојша Јовановић из крагујевачког Радничког је завшрио на 58. месту а Марко Даниловић чачански млади ас у репрезентацији Србије је стигао 60. Из крагујевачког Радничког трку је на 71. месту завршио Есад Хасановић.
Репрезентацију Србије водио је на овој трци некадашњи велики ас чачанског Борца Предраг Прокић.

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено недеља, 07 април 2013 20:53
Бранимир Васић

У дневном спортском новинарству радио је више од 33 године. Цео радни век провео је у листовима Спорт и Спортски журнал (у чијем је оснивању и учествовао). Извештавао је са Зимских олимпијских игара 1984. и Летњих олимпијских игара у Атланти 1996. и Атини 2004. Извештавао је и са више шампионата света у бициклизму, стрељаштву, куглању, боксу, кајаку и кануу, као и са десетак светских купова, више од 30 европских шампионата и са више од 20 Балканских шампионата у разним спортовима. Аутор је више спортских публикација.
 

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија