Кућа Добрих Вести

Login

Арсовићева и Бекрић најбољи спортисти Партизана

Оцените овај чланак
(1 Глас)

sdpartizanbekriciarsovicevaБЕОГРАД - Атлетичар Емри Бекрић, освајач бронзане медаље на Светском првенству, златне латне медаље на Европском првенству за сениоре до 23 год, златне медаље на Медитеранским играма ове године и титуле шампиона Балкана, проглашен је за најбољег спортисту ЈСД Партизан.


Најбоља спортисткиња је Андреа Арсовић (стрељачки клуб) – освајач две златне  медаље на Светском купу и бронзане медаље на Медитеранским играма.
Атлетски клуб Партизан је најбоља сениорска екипа у мушкој конкуренцији, а женски кошаркашки клуб (освајач првенства и Купа Србије и регионалне лиге) у женској конкуренцији.
Најуспешнија јуниорска екипа је веслачки клуб, а најуспешнији јуниор Андрија Шљукић освајач две сребрне медаље на првенству Европе и света у веслању. Најуспешнија јуниорка је Вања Милошевић (пливачки клуб), пионир Александар Рајчић (џудо клуб), најуспешнији тренер је Мирјана Стојановић (тренер Емира Бекрића), најуспешнији радник ЈСД Партизан Александар Војводић.
Председник Куглашког клуба Партизан Зоран Драговић изабран је за најбољег аматерског радника у великој црно белој спортској породици. Признања је уручио председник Скупштине ЈСД Партизан, Душко Вујошевић на пригодној свечаности поводом 68. рођендана ЈСД Партизан.
Награда "Милан Мушкатировић Гале" припала је Бобану Живановићу из рвачког клуба.
Додељена су признања свим спортистима Партизана, освајачима медаља на Светским првенствима, Европским првенствима и Медитеранским играма.
sdpARTIZANGRUPNAПосебна признања добили су женски кошаркашки клуб, веслачки клуб, карате клуб у обе конкуренције, мушки кошаркашки клуб, рагби клуб, рвачки клуб, рукометни клуб, женска екипа стрељачког клуба, хокеј клуб и фудбалски клуб који су освојили шампионске титуле или победили у Купу Србије у сениорској конкуренцији.

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено субота, 05 октобар 2013 01:20
Бранимир Васић

У дневном спортском новинарству радио је више од 33 године. Цео радни век провео је у листовима Спорт и Спортски журнал (у чијем је оснивању и учествовао). Извештавао је са Зимских олимпијских игара 1984. и Летњих олимпијских игара у Атланти 1996. и Атини 2004. Извештавао је и са више шампионата света у бициклизму, стрељаштву, куглању, боксу, кајаку и кануу, као и са десетак светских купова, више од 30 европских шампионата и са више од 20 Балканских шампионата у разним спортовима. Аутор је више спортских публикација.
 

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија