Кућа Добрих Вести

Login

Репрезентативци Србије у Турској и Црној Гори

Оцените овај чланак
(2 гласова)

veslanjeБЕОГРАД - Прва група најбољих српских веслача наставила је своје припреме од 1. фебруара у турској регији Мугла. Група предвођена тренерима Александром Ивковићем и Сашом Мимићем, остаће у Турској две недеље, колико се сматра да ће бити потребно да се припреме за предстојећа такмичења.

После краћих припрема у Србији, српски веслачи настављају тренинге пуном паром ван граница наше земље. Подељени у две групе, веслачи ће припреме обављати у две различите државе. Прва група је отпутовала на југоисток Европе, у Турску, док ће се друга група такмичара припремати у Црној Гори, саопштио је Веслачки савез Србије.

Припреме за „Рио 2016“

Првог дана фебруара, пут Турске отишли су сви чланови олимпијског Програма „Рио 2016“. Групи веслача коју чине: Горан Јагар, Милош Васић и Ненад Беђик, придружили су се и чланови Развојног програма Олимпијског комитета Србије: Бојан Дошљак, Алекса Станковић, Андрија Шљукић, Игор Лончаревић и Љубомир Гаврић.
Већ 5. фебруара, њима ће се придружити и: Никола Стојић, Ива Обрадовић и Ивана Филиповић, такође, чланови Програма „Рио 2016“.
Друга група српских веслача припремаће се на Црногорском приморју. Припреме ће почети 6. фебруара, а српске репрезентативце предводе тренер Олександер Федотов и чланови селекторске комисије: Дејан Гуслов и Петар Иброчић.

Олимпијски програм

Домаћин летњих олимпијских игара 2016. године биће Бразил, односно Рио де Жанеиро. На програму ће се наћи 26 спортова и 39 дисциплина. Очекује се да ће у Рио доћи више од 10.500 спортиста из 205 земаља.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено недеља, 02 фебруар 2014 23:11
Ivona Nikolić

ИВОНА НИКОЛИЋ - Рођена је у Београду 1992. године и студент је новинарства. Професионално се бавила спортом, одбојком, што јој је била и прва љубав. Одлучила се за студије новинарства због наклоности према писању, читању и истраживању и жељи да своју радозналост усмери на праве вредности.

„Кући добрих вести“ прикључила се због могућности које пружа овај сајт у ширењу квалитетних, занимљивих, веродостојних вести које су данас далеко изнад већинe оних које пречесто срећемо у нашем новинарству.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија