Кућа Добрих Вести

Login

Јована Црногорац 22. у Вороклинију

Оцените овај чланак
(1 Глас)

1JOVANACRNOGORACВОРОКЛИНИ - Јована Црногорац, бициклисткиња БК Нови Сад, која вози у мајици турске екипе Салкано, заузела је 22. место у трци Ц 1 категорије Ц 1 на планинским бициклима у Вороклинију на Кипру.


- Није се осећала добро, имала је мигрену која је на старту била блажа, а како је трка одмицала  било је све горе. Пре загревања ми је рекла да се чудно осећа, али није могла да опише осећај, јер је главобоља тек почињала. Добро је да је уопште успела да заврши трку. Штета, у доброј је форми и сигуран сам да је била здрава  да би се високо пласирала.
Победила је Швајцаркиња Јоланда Неф испред легендарне Гун Рита Дале Флесја (Норвешка) и Маје Вложовеске из Пољске.
- Селимо се у Израел, где ћемо у петак 14. марта стартовати на првој трци на израелској турнеји – додао је Немања Вајс. - У среду 12. марта придружиће нам се и Ивана Костић такмичарка Орловца Систем ФПС из Црне Траве. Надам се да ће њих две сезону почети бодовима за УЦИ ранг листу који ће нам се у овој години рачунати за Европске олимпијске игре у Бакуу 2015.
Прошле године на овој трци Јована Црногорац је била десета. У етапној трци “Сунчани куп” на Кипру прошле седмице заузела је 11. место у генералном пласману и освојила 60 бодова. Тренуто је са 601 бодом на 29. месту светске ранг листе.

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено недеља, 09 март 2014 19:32
Бранимир Васић

У дневном спортском новинарству радио је више од 33 године. Цео радни век провео је у листовима Спорт и Спортски журнал (у чијем је оснивању и учествовао). Извештавао је са Зимских олимпијских игара 1984. и Летњих олимпијских игара у Атланти 1996. и Атини 2004. Извештавао је и са више шампионата света у бициклизму, стрељаштву, куглању, боксу, кајаку и кануу, као и са десетак светских купова, више од 30 европских шампионата и са више од 20 Балканских шампионата у разним спортовима. Аутор је више спортских публикација.
 

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија