Кућа Добрих Вести

Login

Максимовићева завршила припреме у Бару

Оцените овај чланак
(1 Глас)


1barmirazeljkoivanajpgБАР - Стрелац Ивана Максимовић, репрезентативка “Академије Максимовић” сребрна са ОИ у Лондону 2012. завршила је припреме на новом стрелишту у Бару!


- Мој тренер Мира Максимовић и ја провеле смо, са још неколико стрелаца из земаља у региону, прекрасних седам дана у Бару – каже Ивана Максимовић.- Имали смо изванредне, европске,  услове на стрелишту за вездушно оружје али и у затвореном стрелишту за МК оружје на 50 метара у клубу “Морнар” из Бара. Велико хвала нашем пријатељу, светски признатом стрељачком стручњаку Жељку Тодоровићу на позиву и гостопримству, а да нам боравак у Бару остане у још лепшој успомени побринуо се и “Цакан спорт”.
Ивана Максимовић је сезону почела сјајно, европском бронзом у Москви ваздушном пушком и сребром са Светског купа у Форт Бенингу такође ваздушном пушком. Српске стрелце ове сезоне очекују још три Светска купа у  Минхену (4 - 13. јун), Марибору (13 - 21. јун) и Пекингу (1 – 7. јул), а највежнији испит биће Шампионат света (све дисциплине) у Гранади од 6. до 20. септембра на коме ће се вадити прве олимпијске визе за Рио.
- Добри пласамани и олимпијске визе у Гранади су нам ове године у првом плану и све је подређено томе, па и ове припреме  – додала је Ивана Максимовић.- Сезону МК оружјем почињемо 26.  априла првим Купом СС Србије у Новом Саду. У спровођењу  програма имамо велику помоћ Министарства омладине и спорта Србије, ОКС и Стрељачког саваза Србије и на томе им, у име свих стрелаца и тренера, још једном захваљујем.

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 22 април 2014 15:25
Бранимир Васић

У дневном спортском новинарству радио је више од 33 године. Цео радни век провео је у листовима Спорт и Спортски журнал (у чијем је оснивању и учествовао). Извештавао је са Зимских олимпијских игара 1984. и Летњих олимпијских игара у Атланти 1996. и Атини 2004. Извештавао је и са више шампионата света у бициклизму, стрељаштву, куглању, боксу, кајаку и кануу, као и са десетак светских купова, више од 30 европских шампионата и са више од 20 Балканских шампионата у разним спортовима. Аутор је више спортских публикација.
 

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија