Кућа Добрих Вести

Login

Дани Јапана у Нишу

Оцените овај чланак
(2 гласова)

japannnnnНИШ - Од 22. до 28. септембра, љубитељи јапанске културе моћи ће да посете манифестацију “Јапанниш 2014 - Јапан некад и сад”, која ће се одржавати у згради нишког Универзитета.


На данима Јапана, посетиоци ће ове године имати прилику да виде изложбе фотографија, слика, манга и оригами радова, као и борилачког оружја. Такође, сви заинтересовани ће моћи да присуствују и предавањима и презентацијама из разних области историје и културе, као и пројекцијама филмских остварења и дугометражних аниме филмова. Организатори "Јапанниша" најављују и неке новине.


„ Ове године је ново то што ће посетиоци, уз минимално учешће, моћи да похађају кратке семинаре јапанског језика, манге, анимације, оригамија, аикидоа и нинђуцуа“, наводе организатори из Удружења “Така”.


Осим тога, према њиховим речима, љубитељи игара ће моћи, такође уз минимално учешће, да покажу своје умеће у такмичењу у традиционалној “Го” игри, као и у видео игри, а победнике очекују награде.


Организатори наводе да ће за скоро све активности улаз бити слободан.

Извор: Кућа добрих вести/Јужне вести


Последњи пут измењено недеља, 07 септембар 2014 14:09
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија