A+ A A-

„CoffeeFest” у Београду

Оцените овај чланак
(3 гласова)

kafaБЕОГРАД - Кафу вероватно пијете сваки дан, али да ли сте се некад запитали колико заправо знате о свом омиљеном напитку?

 

На првом регионалном фестивалу кафе имаћете прилику да сазнате све што вас занима о кафи, чају и осталим топлим напицима, али и да уживате у правој фестивалској атмосфери- радионицама, такмичењима, забавним наступима.

 

Под насловом “Таман кад сте мислили да знате све о кафи…”… ”CoffeeFest” окупља све којима је кафа на првом месту: од произвођача и дистрибутера кафе и пратеће опреме па све до финалних уживалаца кафе.


Фестивал ће се одржати на београдском Ушћу од 26. до 27.септембра 2014.
Кроз Фестивал упознаћете занимљиву причу о путевима кафе, начинима прераде кафе и процесима који воде од малог зрна до шољице кафе на вашем столу.


Као посетилац фестивала имаћете прилику да: уживате у различитим укусима кафе и чајева учествујете у такмичењима забавите се уз музички програм упознате са новим трендовима на тржишту топлих напитака
„CoffeeFest” обезбеђује велики потенцијал за све учеснике чији су послови окренути ка тржишту кафе, чајева и других топлих напитака.

 

Овај догађај представља новитет како код нас тако и у региону.


У Србији се годишње попије 25.000 тона кафе, од чега 90 одсто одлази на традиционалну турску, а остало су инстант и еспресо кафе.
Детаљније о програму погледајте овде.

 

Радно време фестивала је од 10 до 20 часова.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено среда, 17 септембар 2014 21:11
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани