Кућа Добрих Вести

Login

„Добра књига“ на Београдском сајму

Оцените овај чланак
(4 гласова)

dobraБЕОГРАД - Издавачка кућа и књижара "Добра књига" ће ове, као и претходних година учествовати на Међународном сајму књига у Београду.

 

Ове године ова издавачка кућа је богатија и за неколико нових издања, на која је изузетно поносна, а међу њима су: књига 33 x како постати сликар аутора Бранислава Ковача, која се састоји из тридесет три приче о тридесет три еминентна српска сликара (међу којима су Милић од Мачве, Драган Мартиновић Мартин, Даница Масниковић, Васа Доловачки, Александар Луковић Лукијан итд.), различитих профила и генерацијских распона, која представља својеврстан омаж савременој ликовној уметности, као и посебно издање књиге Чујте Срби! Чувајте се себе Р-Р. Рајса, приређено поводом стогодишњице његовог доласка у Србију, које садржи велики број фотографија, његов говор "Живела бесмртна Србија" из 1918., тестамент и велики број фотографија.

 

Ту је и нови, дугоочекивани роман Александра Живковића Последњи поздрав из Теодосије, једно од најостваренијих дела савремене српске књижевности, затим друго, проширено и допуњено издање књиге Седма књига једног од српских најцењенијих аутора из области духовног развоја Милована Миће Јовановића, као и роман Зовем се Дуња Ненада Милкића. У прилогу достављам каталог књига објављених између два Сајма, као и мапе ради лакшег сналажења.


„Добра књига“ ће издања изложити у Хали 1, док ће широку понуду књига као књижара представити на штанду у Хали 4.


На штанду у Хали 1, осим фантастичних књига, великих акција и попуста, посетиоци ће имати прилику да се друже са писцима који ће том приликом потписивати књиге. Детаљан распоред гостовања писаца:

 

30.10.2014. (четвртак) у 17 часова - Милован Мића Јовановић, аутор књига Крај игре, Седма књига и Путници

 

31.10.2014 (петак) у 13 часова - Ненад Милкић, аутор књиге Зовем се Дуња

 

1.11.2014. (субота) у 12 часова - Александар Живковић, аутор књиге Обретеније Новаково и Последњи поздрав из Теодосије

 

У Хали 4, Књижара „Добра књига“ дочекује посетиоце са великим избором књига свих жанрова и издавача. На овом штанду могуће је пронаћи и ретка издања по најповољнијим сајамским ценама.

 

Извор:Кућа добрих вести


Последњи пут измењено недеља, 26 октобар 2014 13:43
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија