Кућа Добрих Вести

Login

Конкурс намењен јачању фондова библиотека

Оцените овај чланак
(1 Глас)

KnjigeeeeeБEОГРАД - Министарство културе и информисања расписало је конкурс за откуп публикација за библиотеке за 2015. годину.

 

Министарство ће на основу овог конкурса извршити откуп одабраних наслова публикација објављених у 2014. години на српском језику и језицима националних мањина, у штампаној или електронској форми, за мрежу јавних библиотека на територији Републике Србије.

 

Конкурс је званично објављен данас у дневним новинама Политика.

 

Пријаве на конкурс могу се поднети од 20. марта. до 20. априла 2015. године. Услове конкурса и све неопходне обрасце заинтересовани могу да преузму са сајта Министарства културе и информисања.

 

Предвиђен је откуп публикација од значаја за културу и уметност из следећих категорија: домаћа књижевност, преводна књижевност, књижевност за децу предшколског и школског узраста, уметност, хуманистичке и друштвене науке.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 18 март 2015 21:10
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија