Кућа Добрих Вести

Login

Пројекат „Before I Die“ – желим...

Оцените овај чланак
(2 гласова)

beforeeee

БЕОГРАД – Имате жељу, важне ствари које желите да постигнете у животу, онда правац Ада Циганлија да то саопштите другима тако што ћете написати ту своју жељу на зиду „Before I Die“ који је постављен уз подршку компаније Devana Technologiеs и Удружења за подстицање предузетништва „Живојин Мишић“.


Овај зид је већ туристичка атракција у преко 1.000 градова света а постављен је 4. јула.


Пројекат је покренула уметница Candy Chang на зиду напуштене куће у New Orleansu у САД, након што је изгубила вољену особу. Пројекат је великом брзином заживео, не само у Америци, већ и у многим градовима широм света, те сада, захваљујући пасионираним људима, постоји преко 1.000 “Before I Die” зидова у преко 70 земаља. Сви ови зидови помажу људима да застану, размисле о свом животу и ослободе се свакодневне рутине и ураде ствари које их истински испуњавају.

before11111

 

Београдски зид се налази на само почетку макишке стране Аде, у природном окружењу поред пешачке и бициклистичке стазе. Зид ће бити лако доступан, а намењен је свим генерацијама.


Постаните и ви део овог глобалног покрета и при следећој посети Ади поделите своје најлепше жеље на зиду.

before3eeee

 

Најбољи едукатори Србије


У организацији истог Удружења, расписан је конкурс на који ученици, колеге и пријатељи пријављују учитеље и наставнике основних и средњих школа који са децом раде на иновативан начин, укључујући разне технике и методе у учењу и тиме излазе из оквира званичног наставног плана и програма.

 

edukatoriiiii

 

Ово је већ друга година како ово удружење награђује наставнике и учитеље предузетнике.


Свако ко је познавао учитеља или професора који предаје на занимљив, инспиративни и креативни начин могао је да пријави свог кандидата и тренутно је завршен круг пријава.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 07 јул 2015 21:08
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија