A+ A A-

Danube Fun Fest у Доњем Милановцу

Оцените овај чланак
(2 гласова)

funeeeeБЕОГРАД - Danube Fun Fest je је међународни фестивал спортског, едукативног, културног и забавног карактера који ће се одржати од осмог до тринаестог августа у Доњем Милановцу.


У оквиру спортског дела фестивала биће организована међународна такмичења у малом фудбалу, одбојци на песку, стоном тенису и шаху за момке и девојке.


Осим такмичарског дела програма, учесници ће имати прилику да се забаве на различитим програмима Игара без граница, од кроса, штафета и пливања, до оријентиринга, полигона у природи и Потраге за благом. У паузама између такмичења, биће организовани излети до Лепенског Вира, Мироча, Рудне Главе и Рајкове пећине, на којима ће учесницима бити представљене све природне лепоте и културне и историјске вредности нашег краја, преносе Istočnevesti.com.

Госте ће бити у прилици да се упознају са локалном културом, обичајима, играма, храном и вредностима и стилом живота. За крај напорног дана биће резервисане активности забавног карактера: дружења, концерти и журке а открићемо само део извођача: Дејан Петровић и Биг бенд, ди-џеј Деа са Исланда, ди-џеј Сузан Бир из Минхена, ди-џеј Гарниер...


За учеснике који полазе из Београда, биће организован долазак бродом на коме ће бити ди-џеј, осмог августа.


Спортска такмичења ће бити одржана на теренима хотела “Лепенски вир”, терену за мале спортове у центру Доњег Милановца, градској плажи, градском кеју и на Тргу у Доњем Милановцу.


Концерти и журке ће бити одржани на градској плажи, Тргу и самом центру Доњег Милановца.


На Danube Fun Fest-у право учешћа имају сви средњошколци и студенти, као и људи свих узраста жељни добре забаве и квалитетних спортских такмичења, свих националности и религија.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 10 август 2015 14:43
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани