Кућа Добрих Вести

Login

Креативни распуст уз радионице за тинејџере

Оцените овај чланак
(1 Глас)

krpiceeeБЕОГРАД - Летњи распуст не мора да буде досадан ни тинејџерима који га проводе у Београду, јер ће у августу имати прилику да покажу своју креативност уз дружење с вршњацима на Звездари.

 

С жељом да свим креативним тинејџерима лето учине занимљивијим, „Пријатељи деце Звездаре” ће, под покровитељством Секретаријата за спорт и омладину и општине Звездара, организовати циклус бесплатних креативних радионица под називом “Креативна машинерија: Крпице и луткице”.

 

На овај начин ће сви заинтересовани млади креативци моћи да проведу август у веселој атмосфери, претварајући своје старе крпице у сасвим нове и занимљиве литкице и украсе.

 

Радионице ће бити отворене за сву децу узраста између 12 и 18 година од 5. до 29. августа у месној заједници “Липов лад” на Булевару краља Александра 298.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 05 август 2015 20:45
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија