A+ A A-

Хуманитарни мјузикл „Јадници” у Мадленијануму

Оцените овај чланак
(1 Глас)

jadniciiiiiБЕОГРАД – WAHA International у сарадњи са УНХЦР Србија организује у понедељак, 21. марта 2016. године са почетком у 19,30 часова, хуманитарни мјузикл „Јадници“ у Мадленијануму.


Сав приход од продаје улазница намењен је за куповину средстава за обезбеђивање боље медицинске неге за избеглице које пролазе кроз нашу земљу, објавила је организација WAHA International.


„Јадници” су најизвођенији мјузикл на свету и свакако једна од највећих продукција, која ће трајати и опстати у историји светског музичког театра. Мјузикл на симболичан начин говори о хуманости, пријатељству и оданости, као реалности ових људи и потреби да им се помогне.


WAHA International је непрофитна организација, која је основана 2009. године у Паризу. Основна мисија је да омогући побољшање здравља жена и деце и обезбеди квалитетну медицинску негу за неке од најсиромашнијих заједница у свету. Од оснивања WAHA International је спровела мисије у 28 земаља и сада сарађује са преко 200 здравствених радника. Партнерски односи су успостављени са преко 50 институција и светски признатих стручњака у здравствене заштите жена и деце.


Од септембра 2015. године, како би одговорили на тренутну избегличку кризу у читавој Европи, WAHA International је проширила свој рад пружа медицинску помоћ на целој рути избеглица, од Турске, преко грчких острва, Балкана. WAHA има стабилне амбуланте у Шиду, Београду и Димитровграду, у Словенији, на граници између Македоније и Грчке, на острвима Самосу, Лесбосу и Косу. До фебруара 2016. године 22.000 људи је збринуто од стране нашег медицинског тима.


WAHA International је од почетка 2016. године постал извршни партнер УНХЦР у Србији.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 03 март 2016 20:49
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани