Кућа Добрих Вести

Login

Енрике Иглесиас у мају у Београду

Оцените овај чланак
(2 гласова)

enrikeБЕОГРАД - Поп мега звезда, Енрике Иглесиас гостоваће у оквиру светске турнеје “Sex and love” одржаће концерт у Комбанк Арени, 10. маја а улазнице се већ налазе у продаји.


Мултиталентовани и вишеструко награђивани уметник који се, поред богате музичке каријере, доказао и као успешни текстописац, продуцент, плесач и глумац, продао је преко 100 милиона албума широм света а престижан магазин Billboard “крунисао” га је са чак две ласкаве титуле: “Краљ плеса – The King of Dance” и “Краљ латино попа – The King of Latin Pop”.


Један је од ретких извођача који се може похвалити вишемилионском базом фанова и са преко милијарду прегледа само једне песме на YouTube “Bailando”, најавила је Комбанк Арена.


У својој богатој каријери дугој двадесет година иако то невероватно звучи с обзиром на изглед ове светске звезде (први албум Енриqуе је објавио 1995. године), његови хитови су више од 70 пута дошли до првих позиција разних листа слушаности! Једини је мушки извођач на свету који је чак 13 пута био на првом месту Биллбоард Данце листе, сарађивао је са светским музичарима и освојио најпрестижније музичке награде (Grammy, Billboard, American Music).

 

enrike234

 

Оно што је сигурно је да ће 10. маја атмосферу до усијања довести популарни хитови Not in love, Tonight, Do you know, Turn the night up, I like it, Bailamos, Ring my bells, Hero, Bailando и да Београд чека прави музичко-сценски спектакл.


Организатори концерта Eнрике Иглесиаса у Београду су Арена Београд и Sky Music.


Концерт Енрикеа Иглесиаса биће само један од низа догађаја којима ће Арена обележити свој значајни јубилеј, 10 година од активног рада!


Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено среда, 09 март 2016 23:07
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија