Кућа Добрих Вести

Login

Nivea Baby пузијада

Оцените овај чланак
(0 гласова)

bebaБЕОГРАД – У организацији часописа „Мама и Беба“ 18. марта од 12 сати у СЦ „Делта Сити“ ће се одржати Nivea Baby пузијада.


До сада је организовано шеснаест Пузијада у којима је учествовало на стотине малишана из свих градова Србије. Сва досадашња такмичења била су успешна али пре свега неизмерно забавна, и за родитељр и за бебе.


Циљ овог догађаја је да се учеснице са својим бебама добро забаве, а тек онда да се такмиче и освоје лепе поклоне, најавила је Колор прес група.


Ако желите да учесетвујете пријавите своју бебу-пузалицу најкасније до 17. марта.

 

enrike234
Ко има право учешћа?


Све бебе које још увек нису проходале!Није важно да ли ваше мезимче пузи унатрашке или унапред битно је само да Nivea Babu пузидром препузи у што краћем времену. Три најбрже бебе из млађе катеогрије (до 9 месеци) и три из старије групе (од 9 месеци), добијају вредан поклон генералног спонзора пузијаде – „Nivea Baby“ козметике за бебе. Остале бебе добијају утешне награде. Сва додатна обавештења добићете на лицу места, ваше је само да пријавите дете.


Начин пријаве и услове такмичења можете пронаћи на ОВОМ линку.

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 09 март 2016 23:08
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија