Кућа Добрих Вести

Login

Нововарошани на врху српске спортске пирамиде

Оцените овај чланак
(3 гласова)

dusankaНОВА ВАРОШПонекад и мала признања могу испунити осећај задовољства оствареним успесима, постигнутим резултатима, достојном представљању средине из које су млади закорачили у спортски свет.

 

Нова Варош је деценијама уназад изнедрила сијасет спортских великана, а сложна "дружина" задужена да брине о спортским остварењима већ је исписала прву, најсветлију страницу у спортској историји, на понос свих житеља прелепог места на обронцима Златара.

 

Спортски савез Нова Варош добитник је "Мајске награде", највећег друштвено- спортског признања Србије.Уложен труд, организација на врхунском нивоу, детаљан план и програм свих манифестација и још много тога позитивног у активностима институције није било тешко препознати и оценити највишом оценом.


“Част и привилегија, бити лидер међу великим територијалним савезима у општини је прихваћена на величанствен начин, али са собом и донела обавезу, одговорност и подстицај за постизањем још већих достигнућа. Захвалност дугујемо свима који су пружили немерљив допринос и подржали све активности Спортског савеза. Спортски колективи и тренери, директори, професори, учитељице, васпитачице Образовних установа, Дом Здравља, ПУ Нова Варош, Дом Културе, Туристичко-спортски центар, Канцеларија за младе, Општинска управа, спонзори и волонтери, баш сви су уградили део својих великих способности како би признање завршило у нашој Новој Вароши. На челу дуге колоне заслужних налазе се свакако Димитрије Пауновић и Иван Младеновић који су препознали значај спорта и физичке културе у нашем окружењу“, рекла је генерални секретар Спортског савеза Нове Вароши Душанка Ћирковић.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено уторак, 31 мај 2016 21:38
Марина Трмчић

Марина Трмчић је рођена 1976. године у Чачку. Радећи као извештач развила је љубав према писаној речи, као и према спорту. Њено новинарско перо забележило је приче о незнаним спортским јунацима, биатлонцима, планинарима, дрифтерима, али и о деци која својим ентузијазмом, талентом и трудом доказују да је могуће снове преточити у стварност. Препознајући позитивну енергију у текстовима ,,Куће добрих вести" пожелела је да постане део тима извештача тог сајта, са којима је поглед у радосну будућност Србије реалнији.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија