Кућа Добрих Вести

Login

"Пет у један" - књижевна промоција

Оцените овај чланак
(1 Глас)

2396-uvodnaБЕОГРАД – У једном од београдских лагума - винском подруму, одржана је ове седмице промоција пет књига које носе потпис Др. Видоја Голубовића и мојих Пријатеља Мирка Радоњића и Зорана Љ. Николића. Била је то реприза свих ранијих промоција, али овај пут по систему ''пет у један''.

''Београд испод Београда'', ''Масонски симболи у Београду'', ''Тајна Новог Београда'', ''Тајна Новог Београда 2'' и '' Град тајни'' су наслови који су доживели више издања и којима популарност временом расте. Уз наведене наслове провукла се и мени најдража, незаслужено ћушнута у страну, књига афоризама и мисли под називом ' „Глобализација за неупућене''.

Ја ретко идем на промоције али мислим да је ова, одржана 10. сепембра,  била једна од оних ''за памћење''.

Предивна атмосфера, много позитивне енергије, пуно званица, атрактивно послужење... онима који нису дошли остаје да се кају, а ја сам (после трежњења) негде око један сата после поноћи залепио овај албум, као бледи покушај дочаравања оног што се тамо дешавало... 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 14 септембар 2012 15:12
Будимир Новаковић

''Made in Надица, designed by Александар Новаковић’’, рођен је у Београду  26.05.1952 године.

Ближа одредница места рођења је део Београда који се зове Зерек и који је у директном контакту са најлепшим и најузбудљивијим делом планете, познатим под називом - Дорћол.

Дечаштво и момаштво је провео у ’’кругу двојке’’, где је завршио основно и средње образовање – на велику радост његових наставника и професора. У истом периоду успешно завршава и музичку школу одсек виолине, а потом и одсек клавира.

1970 године уписује Архитектонски факултет у Београду, који завршава, ’’ама за длаку’’, у року – на велику радост његовог оца.

После дванаестогодишњег лутања у државној служби, основао је своје приватно предузеће ’’АРЦХ’’ д.о.о. у коме је и данас запослен и у коме се бави пројектовањем, графичким и примењеним дизајном, илустрацијом и фотографијом и у којим областима је и добитник већег броја награда и признања.

Писањем, које иначе никада није сврставао у категорију свог креативног изражавања, почео  је да се бави на наговарање својих пријатеља.

Бивши је државни репрезентативац и рекордер у пливању и бивши је вице-шампион у џудоу.

Садашњи је отац петорице синова које сматра својим јединим правим успехом у животу.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија