Кућа Добрих Вести

Login

Хуманитарна журка организације "Осмех на дар"

Оцените овај чланак
(2 гласова)

vuksavicʺОсмех на дарʺ , прва студентска хуманитарна фондација организoвала је 10. новогодишњу хуманитарну журку у клубу ʺThe Bank”.

 

Улаз се наплаћивао 250 динара или новогодишњи пакетић. Прилог се сакупљао за угрожену децу широм Србије. Музичку подршку пружили су ди џејеви, ʺDJ Ironʺ , ʺ Bege funk ʺ, „Jung B“, „Paja Kobazz“, „Papa Zho“ i „Me-high-low“. Број људи како личности из јавног живота тако и осталих људи добре воље, који подржавају ʺОсмех на дарʺ, се из године у годину повећава. Клуб је био пун и ове године, атмосфера весела, пакетићи се спремају, циљ је испуњен. Фондација се захваљује свима онима који су били на журци и допринели остваривању хуманог циља.

 

Од познатих личности, доласком на журку, акцију су, између осталих, подржали: Виктор Савић, Јелисавета Орашанин, Боки Перић, Павле Јеринић, Ђурђа Стојиљковић.

 

У суботу 24.12.2016. године Фондација спроводи прво овогодишње дељење пакетића у којој ће обрадовати 900 малишана из Куршумлије, Прокупља, Бујановца, Трговишта и Врања.


Такође Фондација и ове године организује традиционално „Слетање Деда Мраза и Добре виле“ у среду 28. децембра у девет часова. Наиме, у сарадњи са 204. Ваздухопловном бригадом војске Србије на аеродрому Батајница, биће додељени пакетићи малишанима у заиста необичном окружењу и деци занимљивој атмосфери.

                                    glumica

 

 

Осмех На Дар је прва студентска фондација са седиштем на Правном факултету, која је настала пре 11 година.

 

Новогодишња акција је њихов највећи пројекат који се организује једанаести пут по реду и главни циљи и сврха постојања ове фондације јесте да обрадују малишане и измаме им осмех на лице.

 

С обзиром да су сви студенти акције прикупљања средстава се врше на најразличитијим факултетима како у Београду тако и у Новом Саду.

 

Поред факултета, ту су и основне школе, спортски клубови, многобројне компаније попут Нордеуса и Јафе из Црвенке који су подржали ову акцију.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 22 децембар 2016 21:45
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија