Кућа Добрих Вести

Login

На Савском венцу „Деда Мразово село” 1. јануара

Оцените овај чланак
(1 Глас)

januarsrceБЕОГРАД - Плато испред Музеја историје Југославије ће по први пут ове године постати велико Деда Мразово село и место празничне чаролије.

 

Општина Савски венац је у сарадњи са Градом Београдом припремила богат новогодишњи програм и бројна изненађења за своје суграђане, посебно за оне најмлађе.


На платоу испред Музеја историје Југославије (Ботићева 6) у недељу, 1. јануара, од 11 до 16 часова у празничном расположењу омогућићемо деци, нашим суграђанима и гостима да на најлепши начин упознају важност даровања, уживају у друштву Деда Мраза и његових помоћника и уз игру, музику и чаролију радосно започну Нову годину, наводи се у саопштењу из Градске општине Савски венац.


У програму ће учествовати дечји хор, музички оркестри, позоришни аниматори (Деда Мразови помоћници, виле, патуљци...), глумци, циркуски жонглери, мађионичари, а изводиће се и дечје луткарске представе.


Поред тога, у Парку отвореног срца ће у сарадњи са Туристичком организацијом Београда бити организована промоција домаћих производа, рукотворина и старих заната.


Свим малишанима који 1. јануара у 11 часова посете „Деда Мразово село” председница општине Савски венац Ирена Вујовић поделиће пакетиће, које је обезбедила општина.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 28 децембар 2016 19:18
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија