Кућа Добрих Вести

Login

Међународни Сајам образовања „Шта уписујеш?“

Оцените овај чланак
(2 гласова)

ssasaajjjjemem565БЕОГРАД - Међународни Сајам образовања – EDUfair2017, и ове године нуди јединствену прилику матурантима, студентима и пословним људима да 10. и 11. марта, на једном месту, добију све потребне информације о програмима, кредитима, стипендијама и другим погодностима студирања на више од 100 државних и приватних, домаћих и страних високих школа, факултета и универзитета.


Под слоганом „Шта уписујеш?“, четрнаести EDUfair ће током два мартовска дана у хотелу „Crowne Plaza” пружити прилику, пре свега, неодлучним матурантима да своја интересовања и амбиције лакше повежу са конкретним програмом даљег наставка образовања,али и онима који су заинтересовани за мастер програме.


У ту сврху организовано је и више од 30 бесплатних радионица и предавања која се баве релевантним темама – од мотивације и професионалне оријентације до евалуације страних диплома и личног брендирања.


Средњошколци ће имати прилику и да разговарају са студентима и добију информације о студирању из прве руке.


Значај овог Сајма образовања најбоље илуструје податак да је у претходних 13 година угостио око 70.000 посетилаца и да се, како указују анкете, више од две трећине младих одлучило за даљи корак у образовању или каријери управо захваљујући сусретима и информацијама на овој манифестацији.


Интересовање излагача за EDUfair2017 у Београду је све веће - ове године на сајму ће гостовати рекордан број страних школа и универзитета, укупно 18. Осим старих знанаца из, рецимо, Италије, Канаде, Аустрије и Шведске, први пут ће своје програме представити руски, бугарски и фински универзитет.


Земља почасни гост овогодишњег EDUfair2017 је Словенија, позната по иновативности у домену образовања и његовој практичној имплементацији у пракси.


Као и претходних година, Сајам образовања подржавају Министарство просвете, науке и технолошког развоја и Град Београд.


Посета сајму је 100 динара, а уз регистрацију на сајту www.edufair.rs улаз је бесплатан.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 17 фебруар 2017 16:20
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија