Кућа Добрих Вести

Login

Јапанска подршка општини Босилеград

Оцените овај чланак
(2 гласова)

bosilegrad545454БЕОГРАД - Церемонија примопредаје донације за "Пројекат опремања Општине Босилеград амбулантним возилом и специјалним возилом за јавно комунално предузеће" биће одржана у четвртак, 23. марта 2017. године у Општини Босилеград.


Влада Јапана обезбедила је Општини Босилеград 103,450 евра за набавку амбулантног возила, аутоподизача и контејнера као подршку унапређењу здравствене заштите у локалним заједницама у Републици Србији погођеним избегличком и мигрантском кризом.

 

Укупан износ јапанске помоћи кроз пројекте за основне потребе становништва (ПОПОС) у Србији од 1999. године досегао је 12.4 милиона евра, објавила је Амбасада Јапана у Србији.

 

Укупан износ јапанске помоћи Србији у току истог периода премашује 500 милиона евра.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 21 март 2017 15:00
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија