Кућа Добрих Вести

Login

Литерарни сусрет „Начитано брдашце“

Оцените овај чланак
(2 гласова)

brdasce334343434БЕОГРАД - Поводом Светског дана поезије, код скулптуре ”Београдски читач” (Чубурски парк, Врачар), данас од 18 часова, по други пут биће одржан литерарни сусрет "Начитано брадашце“ - поезији, песницима, књижевности и ствараоцима у част.


У програму, који ће у потпуности обележити поезија, учествоваће ученици београдских основних и средњих школа- чланови литерарних и рецитаторских секција.


Свим учесницима програма биће изузетно задовољство уколико будете у могућности да у програмски подржите ову кулутурну манифестацију, посвећену афирмацији стваралаштва младих.


Иницијаторке пројекта „Београдски читач“ су Годана Пешаковић, Гордана Влајић и Тања Шикић.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 21 март 2017 14:57
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија