Кућа Добрих Вести

Login

Конференција Умрежавање: New Age

Оцените овај чланак
(1 Глас)

urmezavanjeeeeeeКонференција Умрежавање: New Age ће по први пут бити одржана 13. маја на Високој школи Електротехнике и рачунарства.


Њен циљ је упознати омладину са новодолазећим променама у области ИТ-а, њиховој вазности и неопходности, новим трендовима који ће освојити свет, занимањима будућности, најисплативијим занимањима данашњице, као и о позиционирању ИТ сектора у привреди Србије.


Неке од тема о којима ће бити речи на овом годишњем догађају су:


- Нове технологије за одрживи развој
- Нано технологија
- Будућност ИТ-а
- Колико смо заправо безбедни на интернету?
- Биг Дата
- Вештачка интелигенција


Уколико желите да остварите контакте и упознате се са успешним људима и својим колегама, стекнете додатно знање, упознате се са светским трендовима, добијете нека нова знања, пријавите се за учешће путем ОВОГ линка.



Коатизација за конференцију износи 300 динара. Сви заинтресовани који желе да пошаљу CV компанијама покровитељима могу то учинити слањем mejla на: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .

 

Извор: Кућа добрих вести


Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија