A+ A A-

Промоција "365 Мисли за пословно оснаживање"

Оцените овај чланак
(2 гласова)

poslovnoosnazivanjeНОВИ САД - Све који желе да напредују у каријери, да се осећају боље на послу, или знају неког коме је потребно пословно оснаживање обрадоваће најављена промоција "365 мисли за пословно оснаживање" ауторки др Драгане Митрић - Аћимовић и др Јасмине Кнежевић.


Промоција ће се одржати 10. маја са почетком у 19 сати, у Радио Кафеу у Новом Саду (Светозара Милетића 45).


Сви знамо да живот савременог човека није једноставан, а посебно не живот запосленог човека у Србији.


Зато су свака подршка и помоћ драгоцене, нарочито ако долазе од пословних психолога, и то свакодневно. Управо то нуди ново, јединствено издање на нашем тржишту – “365 Мисли за пословно оснаживање”, чији је издавач Радиодифузно предузеће "021".


Ауторке издања, психолошкиње, креирале су савремени алат за оснаживање пословног човека и пословне жене, који се састоји од 365 савета психолога у којима се запосленој особи сугерише како да брине о себи на послу, како да верује у себе и у своју каријеру, како да гради однос са колегама, како да не мрзи шефа, да добро комуницира, развија се као особа, мирно спава, и много тога још.


Сваки дан у овој јединственој збирци урађеној у форми стоног календара, носи једну важну поруку, праћену занимљивом илустрацијом. Савети психолога су изнети у форми афирмације, што нарочито доприноси њиховој утицајности на оног ко их посматра.


Ово је одличан и нужан додатак сваком радном столу, који се годинама може листати, и који ће годинама доприносити развоју оног ко га поседује. Одличан поклон пословном сараднику, блиском пријатељу и себи.


Дођите да се упознате са издањем, дружите са ауторкама и гостима, и уживате у вечери која носи позитивну енергију.


За оне који нису у прилици доћи на промоцију и прибавити "365 мисли за пословно оснаживање" на лицу места, постоји могућност наручивања на сајту књижаре Бобо.


Извор: Кућа добрих вести


Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани