Кућа Добрих Вести

Login

Старвуд фестивал у Звездарској шуми

Оцените овај чланак
(0 гласова)

plannastupaaaaaaБЕОГРАД – Старвуд фестивал (Starwood) одржава се, на отвореном, 29. 30. априла и 1. маја.


У току фестивала планиран је разноврстан дневни програм, као и бројне свирке. После месец дана конкурса и великог броја пристиглих пријава од младих ауторских бендова из целе Србије, концерт који ће вам представити заиста жестоке момке и девојке из целе Србије.


Старвуд фестивал, другу годину заредом, организован је са идејом очувања, оживљавања и промовисања Звездарске шуме. У току фестивала планиран је разноврстан дневни програм. У оквиру културно-уметничког програма наступаће млади ауторски бендови популарне музике, а ту су и ликовне колоније и живи визуелни дневни перформанси, радионице Арт терапије, као и перформанси уметника–чланова фестивала Уличних забављача.


Уз друго издање фестивала, покреће се иницијатива за изградњу амфитеатра у шуми, од природних, рециклираних материјала, уклопљен у пејзаж, а који би био доступан свим грађанима, спортистима, деци, уметницима, припадницима локалне заједнице током целе године.
Фестивал је бесплатан за посетиоце.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено недеља, 30 април 2017 13:47
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија