Кућа Добрих Вести

Login

Паунов карневал

Оцените овај чланак
(2 гласова)

Paunov karnevalБЕОГРАД - У оквиру комплекса Паунов брег 20. маја, свечано се отвара Паунов паркић, оаза за најмлађе станаре не само Пауновог брега већ и читавог краја овог дела Београда.


Спектакл креће у 10 часова изјутра свечаним отварањем паркића, а потом следи карневалски програм наших другара Предшколске установе „Сунце“ и најмлађих уметника из атељеа “Sun Art”.


Дечији мјузикл, демо час енглеских језика, наступи студија за плес и глуму део су уметничког дела програма за најмлађе, а на спортском плато биће организоване школе шаха и теквондоа.


У Арт зони биће поставка изложбе радова полазника “Sun Art” атељеа и њихови сценски перформанси.


За све будуће сликаре организовани су и часови цртања и сликања.

 

Извор: Кућа добрих вести


Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија