Кућа Добрих Вести

Login

Нова бесплатна представа за становнике Звездаре

Оцените овај чланак
(1 Глас)

petarpanOпштина Звездара је, након успешног одржавања представе „Френки и Џони“, иницирала одржавање друге бесплатне представе за грађане Звездаре под називом „Не може нам нико ништа”.

 

 

Представа „Не може нам нико ништа” биће изведена у недељу, 18.6.2017. у позоришту „Пан театар”, Булевар краља Александра 298, са почетком у 20 сати, најавила је Општина Звездара.

Важност унапређења културних садржаја који су доступни свима препознало је, поред Градске општине Звездара, и позориште „Пан театар” захваљујући коме ће представа бити бесплатна за све становнике Звездаре.

Представа „Не може нам нико ништа” је ауторски пројекат који је рађен по тексту Вање Булића и у режији Алека Родиће, док у њему играју: Александра Анђелковић, Сања Пешић и Алек Родић.

Ова представа је савремена урнебесна комедија о нашим карактерима и утицају медија на нашу културу и понашање.Ово је, пре свега, глумачка представа која има за крајњи циљ да развесели публику и да на један духовит начин прикаже живот глумице првакиње позоришта и њене колегинице естрадне певачице. Да би заплет достигао своју кулминацију и расплет ту је и Пера, писар који је, ни крив ни дужан, у центру догађаја.

Улаз је басплатан за све житеље Звездаре, а због ограниченог броја места молимо заинтересоване суграђане да се пријаве телефоном на број 011/3405-980.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 15 јун 2017 22:57
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија