Кућа Добрих Вести

Login

„Вождовачке летње вечери“ у Шумицама

Оцените овај чланак
(1 Глас)

platno1555БЕОГРАД - Установа „Вождовачки центар – Шумице“ и овог лета организује сада већ традиционалну манифестацију „Вождовачке летње вечери“. Свечано отварање ће бити у петак, 7. јула у 18:30 часова и трајаће до краја августа.


Децу ће забављати Миња Субота и Пеђолино, а од 21 час планиран је коктел и програм евергрин музике за старије суграђане, уз Дејана Радовановића и Петра Јојића.


У оквиру ове манифестације сваког викенда ће се организовати садржаји за децу од 18:30 часова, а за одрасле од 21 час.


Петком, суботом и недељом малишани ће моћи да уживају у представама, музичким концертима и филмовима, а одрасли у концертима популарне музике и староградских песама.


Субота је резервисана за тинејџерску популацију и гостовања разних ди џејева, као и за ревију младих талената.


Недељом ће на вечерњој сцени бити организоване поетске вечери и популарна предавања еминентних стручњака.


Грађани ће имати прилику да уживају у пријатном амбијенту атријума Центар „ Шумице“, а у случају кише програм ће се одражавaти у сали.


Извор: Кућа добрих вести/vozdovac.rs


Последњи пут измењено уторак, 04 јул 2017 22:23
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија