Кућа Добрих Вести

Login

Дан друштвених игара

Оцените овај чланак
(1 Глас)

danigarararararБЕОГРАД – Уметничка галерија и клуб авангарде у Београду  Полет и Клуб љубитеља друштвених игара Астал организоваће у суботу, 12. 8. од 17 часова промоцију друштвених игара, најавиле су ове културне организације.

 

Догађај ће се одржати у Полету, Цетињска 15.

Када чујете речи “друштвене игре” сигурно одмах помислите на Монопол, Ризико, Не љути се човече, домине, шах и разне друге игре из детињства, али су ове само мали део шареноликог света друштвених игара који код нас још није довољно познат, а у свету се константно развија.


Сваке године изда се преко 1000 нових игара, од којих већина, својим дизајном и квалитетом превазилазе поменуте свима добро познате игре.


Позивају вас да пробате нешто ново, да се забавите и упознате много занимљивих људи. У Полету ће са вама бити чланови клуба Астал који ће вам показати и објаснити правила неких од најпопуларнијих модерних друштвених игара.


Улаз је бесплатан.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 11 август 2017 20:04
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија