A+ A A-

Највећи маскенбал за све љубимце Београда

Оцените овај чланак
(1 Глас)

MaskenballlllllБЕОГРАД – Припремите оделца за псе, лептир-машне за маце и плаштеве за своје морске прасиће јер ће београдски шопинг центар Big Fashion бити домаћин највеће забаве под маскама за љубимце у суботу 28. октобра.


Најшаренија и најшашавија журка у граду почиње у 15 часова и угостиће преко 150 четвороножних другара. Сви мезимци који се придруже маскенбалу добиће посебно припремљен поклон и то сасвим бесплатно, али и фотографисање за успомену.


Власници имају сву слободу да изразе своју креативност и маштовитост јер љубимце очекују награде у 15 невероватних категорија, као и награда публике за нај маску.


Да ли ће ваш крзнени другар бити награђен за најстрашнији или најсмешнији костим, најоргиналнију или најшаренију маску, да ли ће бити цица заводница или супер херој, зависи само од вас! А какав би ово био маскенбал да нема најмлађих власника? Пустите машти на вољу, маскирајте и своје клинце и клинцезе јер једна награда одлази у руке и шапе најоригиналније костимираног пара.
Преварили сте се ако сте помислили да је наградама ту крај.


Сви љубимци који дођу на маскенбал и фотографишу се са својим власницима или сами, имаће прилику да постану краљ и краљица.

 

Ко ће те титуле и понети, одлучиће једино ваши онлајн гласови.


Ако се и даље питате зашто би требало да учествујете, све што је потребно да знате јесте да су награде краљевске.


Довољно је да пошаљете поруку на Фејсбук страницу Petface.net са вашим и именом љубимца до петка 27. октобра и место и поклон на најлуђој и највеселијој забави за љубимце су ваши.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 25 октобар 2017 11:58

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани