Кућа Добрих Вести

Login

Фестивал чоколаде

Оцените овај чланак
(1 Глас)

festivalcokoladeee898989БЕОГРАД - На првом Фестивалу Чоколаде у Dorćol Platz-у 11, 12. и 13. новембра, љубитељи чоколаде и чоколадних посластица имаће прилику да дегустирају и купују по фестивалским ценама производе које воле, али и да пронађу неке нове укусе задовољства - из богате понуде произвођача и дистрибутера чоколада, чоколадних производа.

 

Организатор Фестивала је Dorćol Platz док продукцију фестивала ради МПГ Београд.

 

Генерални покровитељ су Најлепше жеље (званична страница), а медијски партнери Блиц и Alma Quattro.

 

Током три дана фестивала, многобројни излагачи ће представити што више врста чоколада, посетиоци ће моћи да дегустирају и поруче јела са чоколадом, врхунски бармени ће припремати коктеле од чоколаде, спајаће се укуси вина, кафе и вискија са чоколадом. Пратећи део програма чиниће и неколико радионица и предавања о настанку чоколаде, органском какау, као и употреби чоколаде у нези и исхрани.

 

За добру забаву побринуће се и бенд Јове Маљоковића и Интермецо квартет.

 

Улазнице за овај догађај могу се набавити на благајни Dorćol Platzа о цени од 100 динара за децу, 200 динара за одрасле и 400 динара за четворочлану породицу и то на дан фестивала.

 

Радно време фестивала је од 10 до 22 часа током суботе и недеље, односно од 10 до 20 часова у понедељак.

 

Извор: Кућа добрих вести/ФБ


Последњи пут измењено среда, 08 новембар 2017 14:30

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија