Кућа Добрих Вести

Login

"Ничим Изазван" добитници МТВ награде за најбољег регионалног извођача

Оцените овај чланак
(1 Глас)

NICIMIZAZVANFDFDFDFDFБЕОГРАД - Популарни српски поп-рок бенд “Ничим Изазван” освојио је титулу MTV Best Adria Act која се, у оквиру MTV EMA награда, већ годинама уназад додељује најбољим регионалним извођачима.

 

“Не памтим када смо били овако узбуђени!” изјавили су чланови бенда. “Велика је ово ствар за нас. Сама номинација је била велико признање за наш рад, а ово освајање награде нас је потпуно бацило у небеса. Поносни смо на награду и поносни смо на људе који нам пружају подршку свих ових година, а посебно на оне људе који воле нашу музику и који су последњих месец дана гласали за нас. Славићемо пар дана и онда настављамо са радом још снажније него пре!”.

 

Поред бенда "Ничим Изазван", у трци за ову престижну награду била је и српска певачица Сара Јо, словеначки бенд Коала Воице, као и хрватски извођачи Марин Јурић Чивро и Нина Краљић.

 

Бенд Ничим Изазван је у протеклие три године објавио албуме "Ничим изазван" и "Одлазиш", као и девет синглова за издавачку кућу Lampshade Media.

 

Сва ова издања можете преслушати на следећем ОВОМ линку.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 13 новембар 2017 12:09

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија